voordelig met openbaar vervoer naar school

Met de bus of trein naar het Candea College?
Voor leerlingen die ver van school wonen en een flink stuk moeten fietsen is er een aantrekkelijk abonnement voor de Breng bus en/of de trein Arnhem-Doetinchem (Breng en Arriva).  Je kunt dat abonnement kopen voor een heel jaar of voor een maand. Dat laatste is handig als je in de winter niet door het donker wilt fietsen, je kunt dan zelf beslissen hoe lang je met bus en/of trein reist.

Welk abonnement past bij jou?
In bus en trein reis je met een OV-chipkaart. Als je een abonnement wilt kopen, heb je een persoonlijke OV-chipkaart met pasfoto nodig omdat het abonnement persoonsgebonden is. Heb je nog geen persoonlijke OV-chipkaart? Bestel er één via www.ov-chipkaart.nl .

Reis je regelmatig met de bus én de trein?
Dan is het abonnement Breng Vrij Plus interessant voor jou! Je reist hiermee onbeperkt met alle bussen van Breng in de regio Arnhem Nijmegen (gebied Doesburg-Arnhem-Wageningen-Druten-Grave-Mook-Millingen a/d Rijn-Tolkamer-Doesburg) en met alle treinen (zowel van Breng als van Arriva) tussen Arnhem en Doetinchem. Het abonnement is zeven dagen per week geldig, dus je kunt er bijv. in het weekend ook mee naar de stad reizen.

Voor de precieze bedragen kijk vanaf 12 augustus 2019 op https://www.breng.nl/nl/campagnes/candea-college  

Op 9292.nl kun je in de reisplanner een reisadvies op maat opvragen. Dan weet je precies hoe je met bus en/of trein van huis naar school v.v. kunt reizen.