Mini lessen, mini-maatwerk

Op het Candea College vinden wij dat iedere leerling uniek is en talent heeft. Alle leerlingen van klas 1 tot en met  3 schrijven zich elke acht weken in voor maatwerklessen in de categorieën ondersteuning, verrijking en verdieping.
Voor groep 7 & 8 leerlingen hebben wij óók een maatwerk-aanbod: mini-maatwerk. Dit zijn minimaal twee maatwerklessen op één dag, op alle locaties van het Candea College.
Alle basisscholen in de Liemers kunnen zich hiervoor aanmelden, de basisscholen zijn hiervan op de hoogte. De mini-maatwerklessen starten na de herfstvakantie.

Woon je niet in de Liemers of doet jouw school niet mee. Wil je wel graag een keer kennismaken met het Candea College: wij regelen dit graag! Stuur een mailtje naar Marenka van Toor. m.vantoor@candea.nl

Vanaf maandag 9 november is er dagelijks aanbod van mini-maat-werklessen op het Candea College voor leerlingen in groep (7) & 8. 
Kom met je klas op bezoek op locatie Saturnus bij de wiskundeles en ontdek de escaperoute, ga op het Technasium aan de slag met een 3D printer en neem deel op locatie Eltensestraat aan de lessen Engels en scheikunde! Uiteraard zijn er nog veel meer vakken waaruit leerkrachten met hun  leerlingen kunnen kiezen, er is keuze genoeg op alle drie de locaties. Er kan worden gekozen om een dagdeel te komen, om wekelijks een les te volgen of om bijvoorbeeld in twee weken elke dag een les te komen volgen. Alles kan, het aanbod is er. 

Hieronder ons wekelijkse aanbod van november 2020 t/m juni 2021:

 

Wil je meer weten over deze minilessen? Of wil je je klas aanmelden voor mini maatwerklessen: mail dan naar Marenka van Toor (m.vantoor@candea.nl). 

Mini lessen, mini-maatwerk