Leermiddelenfonds

Inname boekenpakket schooljaar 2018-2019

Maandag 1 juli a.s. worden de boeken ingenomen van alle vmbo bb/kb en mavo leerlingen. Locatie is de gymzaal van Saturnus 1. Iedere leerling heeft zijn/haar innamelijstje ontvangen van de mentor. Lees de brief bij innamelijst goed door en houd je zoveel mogelijk aan het tijdstip zoals vermeld staat in het inleverschema/brief. 

Dinsdag 2 juli a.s. worden de boeken ingenomen van alle havo en vwo leerlingen. Locatie is de gymzaal van Saturnus 1.Iedere leerling heeft zijn/haar innamelijstje ontvangen van de mentor. Lees de brief bij innamelijst goed door en houd je zoveel mogelijk aan het tijdstip zoals vermeld staat in het inleverschema/brief. 

begeleidende brief    inleverschema

Nieuwe schooljaar
Op dinsdag 20 augustus 2019 ontvangen alle leerlingen van het Candea College hun leermiddelenpakket via school. In de doos zit een begeleidend schrijven. Klik hier voor deze brief en het meldingsformulier.

Gebruik dit meldingsformulier als er iets niet klopt in jouw pakket. Dit formulier kun je inleveren in het studiehuis van de locatie waar jij je lessen volgt, in het daarvoor bestemde postbakje.
Zit je in een verkeerde opleiding of klopt het vakkenpakket niet, neem dan eerst contact op met je leerjaarcoördinator. 

Voor overige vragen rondom de leermiddelen kun je mailen met de coördinator van de leermiddelen, Sandie te Pas (s.tepas@candea.nl).

Aan het einde van het schooljaar worden deze boeken ook weer ingeleverd op school.