Leermiddelenfonds

Wijziging inleveren boeken schooljaar 2019-2020

Beste leerling, beste ouders,
i.v.m. de coronamaatregelen is de procedure rondom het inleveren van de boeken aan het einde van het schooljaar gewijzigd. De boeken worden op school (per locatie) ingenomen in rolcontainers.
Je levert jouw boekenpakket, ingepakt in een plastic zak, in de daarvoor bestemde containers. Deze containers zijn voorzien van een klasaanduiding (elke klas heeft zijn eigen container voor de boeken). Je ontvangt bericht van je leerjaarcoördinator over het precieze tijdstip.
Vooraf ontvang je per post van het leermiddelenfonds een uitnodiging voor het inleveren van de boeken + een persoonlijk overzicht van de in te leveren boeken. 

*De containers voor de boeken van de examenleerlingen staan er van dinsdag 2 tot dinsdag 9 juni op beide locaties. Als je een resultaatverbeteringstoets maakt, mag je je boeken later inleveren, nl. op 6 juli  (zie hier beneden).
*De containers voor de boeken van de niet-examenleerlingen komen op 6 juli. 

Klik hier voor informatie inleveren boeken examenleerlingen

Klik hier voor informatie inleveren boeken overige leerlingen

Het uitdelen van de nieuwe boekenpakketten gebeurt tijdens de eerste lesdagen op school. De opleiding waarin de leerling zit, maakt hiervoor een schema dat gecommuniceerd wordt aan de leerlingen.

Voor overige vragen rondom de leermiddelen kun je mailen met de coördinator van de leermiddelen, Sandie te Pas (s.tepas@candea.nl).