Corona virus

Corona virus

17 maart 2020

Wij sturen uw mail dan door naar de juiste persoon.

Wij hebben een aantal vragen met antwoorden over de maatregelen rond de Coronacrisis gebundeld. Klik op deze link.

Achter de schermen gaat het leren voor de leerlingen door via digitaal onderwijs. Voor leerlingen geldt dat zij vanaf  woensdag 18 maart voor alle (theorie)vakken aan de slag kunnen met een planning en met opdrachten die docenten maken in ItsLearning. Vanaf week maandag 23 maart zal voor sommige vakken digitaal live-contact met de docent mogelijk zijn.  Hoe dat gaat, daarover wordt gemaild met ouders en leerlingen.
 
Zijn er problemen met inloggen o.i.d. in ItsLearning dan kunt u het e-mailadres itslearning@candea.nl gebruiken. Aan een ander probleem zoals het vastlopen van ItsLearning kunnen wij niets doen. Dit ligt aan de capaciteit van ItsLearning (het bedrijf) zelf. We kunnen u dan alleen adviseren op een ander tijdstip in te loggen en het nog eens te proberen. 

Voor de leerlingen adviseren wij het ritme van het leren vast te houden. Daarom adviseren we je om bij het werken aan de vakken je gewone lesrooster te volgen. Heb je bijvoorbeeld donderdags het derde uur wiskunde, werk dan op die tijd aan wiskunde. Als er digitaal live-contact mogelijk is met je docent, dan proberen we dat op roostertijden te doen. Examenklassen hebben hierbij voorrang.

EXAMENS
Er zijn inmiddels richtlijnen aangekondigd door minister Slob over de examens. Als wij ook de richtlijnen van het RIVM hebben ontvangen, weten we waar we allemaal rekening mee houden houden en kunnen we verder gaan met de (school)examens te regelen. Ouders/leerlingen ontvangen hierover een aparte mail.

Wij hebben positieve reacties van ouders ontvangen. We zitten allemaal in een uitzonderlijke situatie en proberen er met z'n allen het beste van te maken. Nieuwe zaken en/of ontwikkelingen worden gemaild naar de ouders.

Veel sterkte iedereen.

Bijlagen:
brief van 15 maart naar ouders en leerlingen
brief van 18 maart naar ouders en leerlingen 
brief van 20 maart naar ouders en leerlingen 
brief van 24 maart naar ouders en leerlingen inzake de eindexamens
 


< overzicht nieuws