NACHT VAN DE 8

NACHT VAN DE 8

25 september 2018

HOPE XXL nodigt jou uit om tijdens de Nacht van 8 in het Huis der Provincie in Arnhem tijdens een 12-uur durende marathonconferentie mee te praten en te denken over een beter welzijn voor iedereen in onze regio.
JAN TER LOUW EN VEEL ANDERE PROMONENTEN

zoals gedeputeerde van de Provincie Gelderland, Bea Schouten, maar ook overlevende van WO II bombardementen Martin Klaus en Syrische oorlogs-vluchteling Zenab Alres, zijn deze nacht van de partij.


HOPE XXL, THINK GLOBAL BUT ACT LOCAL!
HOPE XXL is in 2009 van start gegaan in de Liemers. HOPE XXL heeft als hoger ideaal, het streven naar een wereld waarin iedereen zijn of haar leven met ten minste een 8 waardeert. Wat begon met tien jongeren, is uitgegroeid tot een internationale beweging waar jongeren en ouderen uit de hele wereld zich bij aansluiten. In 2015 presenteerde Hope XXL de Liemerslist, een lijst met 80 aanbevelingen voor een beter leven voor iedere wereldburger, aan de Verenigde naties in New York. Sindsdien werkt de organisatie op lokaal niveau om het gedachtegoed te verspreiden en te implementeren.

Hierbij hebben we jou nodig! WAT GAAN WE DOEN?
Tijdens de Nacht van 8 gaan wij onder professionele begeleiding in teams van 8 met elkaar in gesprek over hoe wij in de regio het leven voor iedereen op een 8+ kunnen krijgen. We formuleren niet alleen ideeen samen, maar we gaan ook kijken hoe we goede ideeen ook daadwerkelijk kunnen realiseren. We gaan praten en doen!

DOE MEE EN MAAK HET VERSCHIl!
Maak dit de nuttigste nacht van je leven en schrijf je in met een team van 8. Vrienden, collega's, buren, serviceclubs, studenten, iedereen vanaf 17 jaar die een verschil wil maken is uitgenodigd om mee te komen horen, kijken, denken en praten. 
Deelname is volledig gratis. Voor eten, drinken en vertier zoals live muziek in de pauzes is gezorgd. De avond wordt gehouden in het prachtige nieuwe Provinciehuis in Arnhem en begint op vrijdag 5 oktober om 20:00 uur en eindigt op zaterdagmorgen 08:00 uur.

Iedere deelnemer ontvangt bovendien een gratis bioscoopbon en de teams met de beste ideeen winnen voor het gehele team een compleet verzorgd diner.

VOOR MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN, KLIK HIER

DE NACHT VAN 8 WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR:
Hope XXL, Rabobank en Provincie Gelderland

 


< overzicht nieuws