Scholenmarkt VMBO 2017 Doetinchem

Scholenmarkt VMBO 2017 Doetinchem

14 november 2017

Voor de leerlingen van klas 3 en 4 van het vmbo wordt op 28, 29 en 30 november op het Graafschap College te Doetinchem de jaarlijkse scholenmarkt  gehouden. De scholenmarkt is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de vele vormen van onderwijs na het behalen van het vmbo-diploma. De scholenmarkt wordt georganiseerd door de decanen van het voortgezet onderwijs in de Achterhoek en de Liemers. Tijdens verschillende sessies wordt voorlichting gegeven over diverse mbo-opleidingen

Bij dit schrijven treft u een voorlopig overzicht van opleidingen en scholen (per interessegebied) die op deze informatieavonden aanwezig zullen zijn. Kijk voor de laatste wijzigingen op www.graafschapcollege.nl/scholenmarkt . Hier kunt u de meest actuele overzichtslijst bekijken en in de week van de Scholenmarkt de bijbehorende lokalen downloaden.

Net als vorig jaar vraagt het Graafschap College bezoekers (leerlingen) van de Scholenmarkt zich vooraf online te registreren door onder andere hun naam, e-mailadres en informatie over interesses achter te laten. Met behulp van deze gegevens hopen zij leerlingen beter te kunnen begeleiden tijdens hun oriëntatiefase. Registreren kan vanaf maandag 13 november via de website van het Graafschap College: www.graafschapcollege.nl/scholenmarkt .

Er zijn per avond drie voorlichtingsronden:
 19.00 - 19.30 uur
 19.45 - 20.15 uur
  20.30 - 21.00 uur

U wordt verzocht op tijd in het betreffende lokaal aanwezig te zijn! Tijdens de voorlichting wordt niemand meer toegelaten! Bij de ingang en in op de verdiepingen zullen voldoende mensen aanwezig zijn om iedereen zo snel mogelijk de weg te wijzen naar het juiste lokaal.

Parkeren
Houdt u er s.v.p. rekening mee, dat het aantal parkeerplaatsen bij het Graafschap College beperkt is en dat de kans groot is dat u moet uitwijken naar nabijgelegen parkeergelegenheden. Meer informatie over de parkeermogelijkheden vindt u ook op de website: www.graafschapcollege.nl/scholenmarkt

.

 


< overzicht nieuws