Bijlesnetwerk

Bijlesnetwerk

30 augustus 2017

Op woensdag 30 augustus gaat de huiswerkbegeleiding weer van start. De tijd is van 14:00-18:00 uur. Op de locatie Eltensestraat kunnen alle leerlingen met vmbo/mavo terecht in lokaal E205/206 bij Marloes. Leerlingen van havo en vwo zijn welkom bij Matijs op de locatie Saturnus in lokaal S305.

Het is erg fijn als alle leerlingen woensdag of donderdag langs komen om hun voorkeursdagen op te geven.

De begeleiders stellen zich hieronder voor. 

Marloes
"Mijn naam is Marloes Timmerman en ik ben de nieuwe huiswerkbegeleider voor het 2017-2018 op het Candea College locatie Eltensestraat 8 te Duiven. Ik ben 23 jaar oud en ik woon in Nijmegen, waar ik Conflict Studies heb gestudeerd. Ik heb een halfjaar stage gelopen bij Stichting Cross Your Borders. Deze organisatie organiseert schoolprojecten met het doel jongeren (12-18) bewuster te maken van nationale en mondiale vraagstukken, zoals ontbossing, klimaatverandering, armoede en kinderrechten."

Matijs
"Mijn naam is Matijs Moree en afgelopen half jaar heb ik al huiswerkbegeleiding gegeven op de onderbouw locatie van het Candea College. Dit jaar zal ik mijn taken voortzetten op de HAVO/VWO locatie. Ik ben woonachtig in Wageningen en heb daar ook gestudeerd. Naast mijn werk als huiswerkbegeleider vind ik het leuk om DJ klussen te doen."


< overzicht nieuws