Bewust duurzaam met Slim Opgewekt!

Bewust duurzaam met Slim Opgewekt!

19 juli 2017

Quadraam kiest voor bewust duurzaam samen met Slim Opgewekt

Het Candea College in Duiven heeft als eerste van de Quadraam-scholen zonnepanelen op het dak. Dat gaat bij meer Quadraam-scholen gebeuren! Naast dat het Arnhemse bedrijf Slim Opgewekt zonnepanelen op de schooldaken gaat installeren, nemen ze ook komend schooljaar zowel de leerlingen als medewerkers van het Candea mee in een speciaal ontwikkeld bewustwordingsprogramma.

Voor de leerlingen zal in oktober de verzetsbeweging “The Green Guerrilla” zijn intrede doen om vervolgens het hele schooljaar te blijven. Deze beweging pleit voor aandacht voor duurzaamheid, positieve gedragsverandering en strijdt voor een groene revolutie. Door middel van leuke en educatieve activiteiten en grote events die zoveel mogelijk aansluiten bij lessen en projecten, laat “The Green Guerrilla” regelmatig van zich horen…

 

Parallel hieraan loopt een campagne voor de hele organisatie van Quadraam en haar scholen die zich richt op een meer duurzame bedrijfsvoering. Er bestaan al diverse duurzame initiatieven binnen de scholen, dus daar liggen mooie kansen om duurzaamheid te versterken. Slim Opgewekt organiseert de hele bewustwordingscampagne. Na de zomer volgt meer informatie.


< overzicht nieuws