Bijlesnetwerk

Vind je leren voor toetsen soms lastig en wil je beter leren leren? Vind je het fijn om jouw huiswerk op school te maken? Heb je hulp nodig bij dat ene lastige vak? Maak je je huiswerk thuis niet omdat er dan zo veel andere (leuke) dingen te doen zijn? Dan ben je welkom bij BijlesNetwerk, een huiswerkinstituut binnen het Candea College.

Huiswerkbegeleiding is elke schooldag beschikbaar van 14.00 tot 18.00. BijlesNetwerk is gekozen door ouders en school en werkt in kleine groepen met persoonlijke begeleiding. Er is altijd een begeleider aanwezig die je kan helpen met jouw huiswerk, leren leren en jouw planning. Zo heb je thuis meer tijd voor leuke dingen en leer je hoe je makkelijker, beter en sneller kun leren voor toetsen. Bijlessen vinden één op één plaats op een moment dat jou goed uitkomt. Er zijn wel extra kosten aan verbonden.

Ben je benieuwd en wil je eens een dagje huiswerkbegeleiding uitproberen? Dat kan! Neem contact op met Michelle van BijlesNetwerk voor meer informatie of een proefmiddag.

Michelle Pouwels
BijlesNetwerk Candea College
0613622133

Michelle.Pouwels@HWB.BijlesNetwerk.nl