Nieuwe leerling
Candea.nl
 

Lessen én activiteiten

Op en school zijn de lessen natuurlijk het belangrijkst. Maar als je een school kiest, let je natuurlijk ook op andere dingen. Bijvoorbeeld of het ook een gezellige school is, waar leuke activiteiten worden georganiseerd. Daarover hoef je je geen zorgen te maken als je naar het Candea College gaat.

Er valt op het Candea College van alles te beleven. Zo kan je buiten je reguliere rooster meedoen aan allerlei activiteiten die georganiseerd worden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan sportactiviteiten. Zo wordt er gestreden om ‘ Sportklas van het jaar’, doen we mee aan danswedstrijden, Olympic Moves en zijn er na schooltijd bijna iedere week wel sporttoernooien waaraan je kunt meedoen (voetbal, honkbal, volleybal, badminton, basketbal en hardlopen). Maar ook creatievelingen kunnen naar hartenlust hun rooster aanvullen met activiteiten, zoals extra tekenles, toneelles, muziek (zang en instrumenten bespelen) en musicals. 

Maar je kunt ook denken aan de diverse clubs die er op school opgericht zijn, waaronder de club Sound&Light (help met het voorbereiden van de schoolfeesten als het gaat om licht- en geluidstechniek en muziek) en ’t Can (leerlingenparlement waarin je kan meebeslissen over keuzes die binnen school gemaakt worden).

Mis je een activiteit of club binnen school? Je kunt er ook zelf één beginnen! Initiatief wordt gewaardeerd!