Nieuwe leerling
Candea.nl

Nieuwe leerlingen

Dit gedeelte van onze website is speciaal bedoeld voor nieuwe leerlingen. Meestal zijn dat kinderen die nu nog in groep 8 zitten, maar het kan natuurlijk ook dat je op een andere school voor voortgezet onderwijs zit en geïnteresseerd bent in het Candea College. Als je meer wilt weten over het Candea College dan kun je op de rest van deze site heel veel informatie vinden. Maar je kunt ook contact opnemen met Brigitte Bullée, contactpersoon voor het vmb/mavoo, telefoonnummer 0316-367800 of via b.bullee@candea.nl of Ernst Rutten, contactpersoon voor havo/vwo en bereikbaar onder telefoonnummer 0316-367800 of e.rutten@candea.nl.

Kennismaking 2017
Ieder jaar komen de leerlingen die zich aangemeld hebben voor het Candea College naar school om kennis te maken met hun toekomstige mentor/mentrix en de mede-klasgenoten. Dit jaar is de kennismaking op woensdag 5 juli. Kun je die dag niet aanwezig zijn? Misschien ben je op kamp met groep 8 of ben je die dag ziek? Dan krijg je automatisch een uitnodiging voor de week er na. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt voor een goede start van het schooljaar. Je mentor/mentrix en toekomstige klasgenoten zie je dan 'live' na de zomervakantie.

Wat heb je allemaal nodig in het nieuwe schooljaar?
In onderstaande bestanden zie je per onderwijsrichting wat je allemaal nodig hebt.

Het inschrijfformulier voor het schooljaar 2017-2018 is niet meer via de website beschikbaar. Neem indien nodig contact op met onze leerlingenadministratie.